Steadyrack-fietsophangsysteem

Fiets Ophangsysteem van Steadyrack

Het ontstaan van Steadyrack fiets ophangsysteem komt voort uit de frustratie van de Australische oprichter en CEO David Steadman. Zijn garage stond altijd vol met fietsen van het hele gezin waardoor hij nooit zijn auto fatsoenlijk kwijt kon. Het was een gedoe om de fietsen aan de kant te zetten en dit ging meestal gepaard met veel onhandigheid. Steadman wist dat er een makkelijkere manier moest zijn om je fiets eenvoudig en zonder al teveel moeite op te kunnen hangen en begon bij gebrek aan bestaande oplossingen prototypes te ontwerpen met zijn schoonvader. In vijf jaar tijd ontwierpen Steadman en zijn schoonvader de Steadyrack zoals we deze vandaag de dag kennen.

SteadyRack
Steadyrack-fietsophangsysteem

Het fietsophangsysteem is een ruimtebesparende en sterke parkeeroplossing waarmee je je fiets gemakkelijk kan opbergen zonder al teveel moeite. Bovendien is het systeem voor iedereen gemakkelijk te gebruiken en zijn de rekken gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Het unieke ontwerp maakt gebruik van het mechanische voordeel van het draaien van de wielen en combineert dit met een innovatieve draaifunctie waardoor het fietsenrek zo min mogelijk opslagruimte inneemt. Daarnaast werkt het fietsophangsysteem met een push en pull actie waardoor het niet nodig is om je fiets op te tillen om deze op te bergen. Met het unieke laad- en zwenkontwerp kan je een fiets opslaan op locaties die eenvoudigweg niet mogelijk zouden zijn met andere producten op de markt. Het voorwiel van de fiets wordt geplaatst in het rek en het achterwiel kan worden vastgezet in een kleine steun die wordt meegeleverd. Door de vindingrijkheid biedt het ontwerp de mogelijkheid een fiets op te hangen aan de muur of zelfs aan het plafond. Het systeem is inklapbaar en vast te zetten in diverse posities tot 180 graden. Het minimalistische ontwerp laat toe dat er meerdere rekken naast elkaar geplaatst kunnen worden. Steadyrack is zelfs COVID-19 bestendig want de rekken zijn per stuk op 1,5 of 2 meter van elkaar te monteren zodat ook uw fietsenstalling voldoet aan de nieuwste eisen.

De verticale fietsenrekken hebben in de afgelopen 10 jaar een revolutie teweeggebracht in de fietsenstalling met deze vindingrijkheid, het minimalistische ontwerp en moeiteloos gebruik. Het is zelfs ’s werelds meest geprezen verticale parkeeroplossing. Over het gebruik van de rekken zijn er intussen behoorlijk wat positieve reviews verzameld waarbij gebruikers aangeven dat het systeem eenvoudig te installeren en te gebruiken is en weinig ruimte in beslag neemt.

Inmiddels is het familiebedrijf en onderneming uitgegroeid tot een wereldwijde entiteit met een hoofdkantoor in de thuisstad Perth, West-Australië, en kantoren ter ondersteuning in de Verenigde Staten en Europa samen met een netwerk van distributeurs, agenten en retailers. Het fiets ophangsysteem heeft universele erkenning als de premium opslagoplossing voor fietsen wereldwijd en het systeem wordt op een grote verscheidenheid aan locaties en situaties over de hele wereld geïnstalleerd. Enkele locaties zijn o.a. kantoren en voorzieningen van ’s werelds beroemdste merken zoals Giant Bikes, Scott Bikes, Google, Apple, Specialized, Facebook en nog veel meer. Bovendien zijn de rekken te vinden in talloze musea, ziekenhuizen, cafés, openbare parkeerplaatsen en zelfs aan boord van een aantal superjachten.

Het bedrijf is in de loop der jaren een groot favoriet geworden bij facility managers en architecten als de nummer één commerciële en End of Trip ophangsysteem fiets parkeeroplossing in de wereld. Zij erkennen de voordelen en functies van het ophangsysteem en weten dat eigenaren en beheerders van gebouwen oplossingen zoeken die ruimtebesparend zijn en gebruiksvriendelijk. Het fiets ophangsysteem biedt meer parkeerplaatsen aan voor fietsen per vierkante meter dan enig ander systeem en de fietsgemeenschap is enthousiast omdat het gemakkelijk te gebruiken is én het fietsen beschermt.

Terwijl het bedrijf blijft groeien wordt er veel geïnvesteerd in nieuwe producten voor privégebruik, openbaar vervoer, commerciële gebouwen, transport van fietsen en openbare parkeerplaatsen. Het doel is om een totale parkeeroplossing voor alle fietsen te bieden.

Gratis verzending

Bij besteding boven €100

14 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug

Uit voorraad leverbaar

Voor 12:00u besteld, morgen in huis

Gemakkelijk betalen

iDeal / Creditcard / PayPal

© Racefietsparkeren.nl 2014 – 2022

Gebouwd door Adbite